Achter de Schermen bij het VanHuyse kwartaalevent

Kwartaalmeeting VanHuyse
Home » Kennisbank » Achter de Schermen bij het VanHuyse kwartaalevent

De kracht van een sterk landelijk makelaarskantoor ligt in voortdurende groei, samenwerking en kennisdeling tussen de aangesloten makelaars en partners. Dat is precies waar onze kwartaalmeetings om draaien. Deze bijeenkomsten worden altijd gehouden in de regio’s waar onze makelaars actief zijn, waardoor we elkaars werkgebied kunnen ervaren.

Kennisdeling, inspiratie en netwerken

Tijdens deze bijeenkomsten blijven we niet alleen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen VanHuyse en ontmoeten we onze (nieuwe) partners, maar we benutten ook de kans om te netwerken, te leren en te genieten van elkaars gezelschap op inspirerende locaties in het hele land.

Kwartaalmeeting VanHuyse

Het meest recente kwartaalevent vond plaats bij Het Heerenlogement | Beusichem, met dank aan Janneke voor haar gastvrijheid. De sfeer was, zoals altijd, inspirerend en gezellig.

OldrikOldrik, partner en groeistrateeg:
“We kijken met trots terug op weer een geweldig kwartaalevent. De mix van bestaande en nieuwe agents is altijd verfrissend. We bespraken onder andere de nieuwste standaarden in digitaal ondertekenen en de overdracht in woningen. Bovendien hebben we een fantastische nieuwe verhuis- en opslagservice geïntroduceerd. Samen blijven we de norm stellen voor uitmuntendheid in de makelaarswereld.”

Bianca, aangesloten agent:
“De kwartaalmeetings zijn voor mij een uitgelezen kans om zowel nieuwe als oude gezichten te ontmoeten. We delen ervaringen, uitdagingen en successen. Het is niet alleen informatief maar ook een geweldige manier om inspiratie op te doen en de banden met collega-agents te versterken.”

Ghilaine, onboarding specialist en MT-lid:
“We zoeken altijd naar locaties die inspireren. We willen alles tot in de puntjes regelen, zodat agents en de partners zich kunnen focussen op waar het echt om gaat: kennisdeling en netwerken.”

Bijpraten en ervaringen delen

Elk kwartaalevent wordt afgesloten met een gezellige lunch of borrel, waardoor er voldoende tijd is om bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

Ook aansluiten bij VanHuyse?

Ben je een (zelfstandig) makelaar die op zoek is naar een sterk netwerk, voortdurende groei en de kans om te leren en te inspireren? Sluit je dan ook aan bij VanHuyse. Meer weten? Plan dan een online kennismaking.

 

Over de auteur Redactie VanHuyse
Redactie VanHuyse
De redactie van VanHuyse publiceert regelmatig updates met essentiële kennis en inspiratie om je te helpen groeien en excelleren in jouw carrière als zelfstandig makelaar.