Frederik van Till spreekt in De Makelaars Podcast over VanHuyse.

Frederik van Till in De Makelaars Podcast
Home » Kennisbank » Frederik van Till spreekt in De Makelaars Podcast over VanHuyse.

Register makelaar en oprichter van VanHuyse – partner in wonen, Frederik van Till, was te gast in aflevering 72 van De Makelaars Podcast, gepresenteerd door Jim Bouman. Deze podcast richt zich speciaal op makelaars. Frederik deelt tijdens de aflevering zijn inzichten over zijn carrière en de oprichting van VanHuyse – partner in wonen.

In deze blog delen we graag enkele hoogtepunten over VanHuyse met je.

Waarom VanHuyse starten?

Vanuit de ambitie om de vastgoedmarkt te vernieuwen, is het concept van VanHuyse ontstaan. Het doel was een platform te creëren dat makelaars ondersteunt in hun dienstverlening zonder de noodzaak voor een fysiek kantoor. Dit stelt zelfstandige makelaars in staat hun werkzaamheden efficiënter en flexibeler te organiseren.

Het broker-agentmodel

VanHuyse maakt gebruik van een broker-agentmodel, vergelijkbaar met systemen die in de Verenigde Staten en Zuid-Europa populair zijn. Dit model biedt makelaars de mogelijkheid om als onafhankelijke ondernemers aan het platform verbonden te zijn, met toegang tot veel ondersteunende diensten, zoals marketing en technologische hulpmiddelen.

Ondersteuning

Welke ondersteuning biedt VanHuyse zoal?

• Inzet van innovatieve marketingstrategieën
Frederik benadrukt het belang van zowel online als offline marketingstrategieën om aangesloten makelaars lokaal zichtbaar te maken. Bijvoorbeeld met de nieuwe mogelijkheden op platforms zoals Funda. Hiermee worden makelaars met hun contactgegevens gepresenteerd bij de woningen, of hyperlokele advertenties wat bijdraagt aan hun lokale herkenbaarheid en het aantrekken van nieuwe cliënten.

• Beschikbaar stellen van tools en hulp
Het platform biedt een scala aan diensten, waaronder technologische tools, marketing en administratieve hulp, zodat makelaars zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Dit leidt tot een efficiëntere werkwijze en stelt makelaars in staat hun dienstverlening te verbeteren.

• Flexibiliteit in werken
Dankzij het broker-agentmodel hebben makelaars de vrijheid om als onafhankelijke ondernemers te opereren, zonder vast te zitten aan een fysiek kantoor en grote investeringen. Dit biedt hen de mogelijkheid om hun werk in te richten naar eigen inzicht en voorkeuren.

• Opleiding en ontwikkeling
VanHuyse beschikt over een eigen academie om makelaars te voorzien van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden in ondernemerschap en klantrelatiebeheer. Dit bevordert continue persoonlijke en professionele groei.

Frederik van Till

Innovatie en Technologie

Het bedrijf zet vol in op moderne technologieën en digitale innovaties om makelaars geavanceerde tools te bieden voor het optimaliseren van hun werkzaamheden en het verhogen van klanttevredenheid.

Netwerken en samenwerking

Door aan te sluiten bij VanHuyse krijgen makelaars de kans om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en samen te werken met collega’s. Dit ondersteunt professionele groei en biedt kansen voor het delen van leads en wederzijds leren.

Partner in wonen

VanHuyse gaat verder dan traditionele makelaardij door een breed scala aan diensten te bieden die gericht zijn op het verbeteren van wooncomfort en -ervaring van cliënten, bijvoorbeeld ondersteuning bij verduurzaming en interieurstyling.

Toekomstvisie

Frederik deelt zijn toekomstvisie voor VanHuyse, met inbegrip van de ontwikkeling van het Huispaspoort, een digitaal platform dat de relatie met cliënten na de verkoop of aankoop van een woning onderhoudt en hen voorziet van aanvullende diensten. Dit stelt makelaars in staat op elk moment van de klantreis in te haken en een langdurige relatie op te bouwen.

Met deze benadering positioneert VanHuyse zich als een innovator binnen de vastgoedsector, met een focus op technologie, flexibiliteit en uitgebreide dienstverlening.

Ook aansluiten als makelaar bij VanHuyse?

Heb je ook interesse om je aan te sluiten bij VanHuyse? Neem dan contact met ons op om jouw ambities en wensen te verkennen en om de mogelijkheden te bespreken om je aan te sluiten als VanHuyse-makelaar.

 

Luister de podcast:

Bekijk de podcast:

 

Over de auteur Redactie VanHuyse
Redactie VanHuyse
De redactie van VanHuyse publiceert regelmatig updates met essentiële kennis en inspiratie om je te helpen groeien en excelleren in jouw carrière als zelfstandig makelaar.