Interview Vidua Vastgoed

Interview Vidua Vastgoed

Home » Kennisbank » Interview Vidua Vastgoed

Frederik van Till is medeoprichter en NVM Register Maleaar bij VanHuyse en geeft in een recent interview met Vidua Vastgoed zijn visie op de vernieuwende aanpak van VanHuyse en de samenwerking met Vidua. In dit gesprek deelt Frederik zijn inzichten over modern makelaarschap en hoe VanHuyse zich onderscheidt in de markt.

Highlights uit het interview:

Frederik van Till

Frederik van Till

1. Klantgericht en landelijk

Bij VanHuyse draait alles om de klant. Onze unieke aanpak stelt klanten in staat om online een makelaar te kiezen die het beste bij hen past, gebaseerd op expertise, werkgebied en persoonlijke voorkeuren.

2. Meer dan alleen makelaardij

We zien onszelf als dé partner in wonen. Naast de aan- en verkoop van woningen, bieden we uitgebreide diensten zoals hypotheekadvies, verzekeringen, woningstyling, en zelfs een conciërgeservice.

3. Innovatie voorop

We blijven continu innoveren, met een sterke focus op digitalisering en automatisering om onze dienstverlening te verbeteren.

4. Veiligheid en gemak

Door samen te werken met Vidua voor identificatie en digitaal ondertekenen, garanderen we niet alleen veiligheid maar ook optimaal gebruiksgemak voor onze klanten.

5. Efficiënte Wwft-check

De implementatie van de Wwft-check van Vidua Wonen in ons systeem zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparing en garandeert dat we voldoen aan alle wettelijke verplichtingen.

Frederik benadrukt: “Bij VanHuyse gaan we verder dan het traditionele makelaarschap. We ontzorgen onze klanten op alle fronten en blijven innoveren om de beste service te bieden in een snel veranderende markt.

Lees het volledige interview op LinkedIn.

 

Ook aansluiten als makelaar bij VanHuyse?

Heb je ook interesse om je aan te sluiten bij VanHuyse? Neem dan contact met ons op om jouw ambities en wensen te verkennen en om de mogelijkheden te bespreken om je aan te sluiten als VanHuyse-makelaar.

 

Over de auteur Redactie VanHuyse
Redactie VanHuyse
De redactie van VanHuyse publiceert regelmatig updates met essentiële kennis en inspiratie om je te helpen groeien en excelleren in jouw carrière als zelfstandig makelaar.