Terugblik op drukbezocht VanHuyse kwartaalevent

Terugblik kwartaalmeeting
Home » Kennisbank » Terugblik op drukbezocht VanHuyse kwartaalevent

Elk kwartaal organiseert VanHuyse de kwartaalmeeting. Tijdens deze sessies delen we kennis, praten we iedereen bij en stellen onze nieuwe makelaars en partners zich voor. Altijd op een unieke locatie. Vorige week was er weer een meeting. We geven je graag een blik in de keuken van deze boeiende middag.

Deze keer vond de meeting plaats op Landgoed Zonnestraal. Een iconisch rijksmonument in Hilversum.

Kennisdeling

Kennis is cruciaal om het verschil te kunnen maken. Daarom investeert VanHuyse continu in educatie voor onze aangesloten makelaars. Dit doen we via onze eigen online VanHuyse Academie. Bijvoorbeeld met een maatwerk training ChatGPT die volledig is afgestemd op makelaars van VanHuyse. Voor de verplichte educatie werken we nauw samen met onze partner Academie voor vastgoed die uitleg gaven en vragen beantwoordden. Daarnaast helpen we bij het opstellen van een persoonlijk educatieplan en krijgen de makelaars zicht op hun doelen, focus en resultaten met onze unieke amitiescan.

Learning
De VanHuyse Academie staat vol met interactieve trainingen voor  makelaars

Landelijke dekking

De meetings zijn mooie momenten om elkaar te ontmoeten, om van gedachten te wisselen en om de nieuwe makelaars te ontmoeten die zich hebben aangesloten. Nogmaals welkom Monique van Loon, Joris Filarski, Dave Elkerhout, Wouter Verkaik, Monique Huizer, Sonja Haag, Frederikque Kronenberg en Sietske Jonk. Inmiddels zijn we hard op weg naar landelijke dekking!

Nieuwe agents
Een aantal van onze nieuwe agents stellen zich voor

Unieke insights woningmarkt

Onze partner funda gaf een update over de stand van wonen Nederland. Interessante cijfers die helpen om de markt beter te begrijpen. Zo is de verkoopintensie op het hoogste niveau in drie jaar en wil 56% van de kopers dat hun woning minimaal energielabel C heeft.

Verkoopintentie

Succesvolle verkoopcampagnes

Onze partner Zibber gaf een update over alle essentials die nodig zijn voor een succesvolle verkoopcampagne. Denk aan AI om woningfoto’s te verbeteren, gepersonaliseerde video’s en drone fotografie.

Update move.nl

Realworks gaf een update over move.nl, waaronder het biedlogboek, nieuwe ontwikkelingen en de vernieuwde taxatiemodule.

Digitaal paspoort en handtekening in één

Partner Vidua liet ons de laatste stand van zaken zien over identificatie en op een veilige manier persoonsgegevens verwerken. Hierdoor kan je als makelaar voldoen aan de Wwft- en AVG-verplichtingen en bespaar je veel tijd en gedoe.

Leadgeneratie

VanHuyse test continu mogelijkheden om waardevolle leads te genereren voor alle makelaars in het netwerk. Een van de leadpartners gaf een update over de mogelijkheden van hun leadplatform.

Sticker
Onze partner Murola was ook aanwezig en voorzag diverse auto’s van Logo’s

Groei netwerk

We kijken terug op een waanzinnige bijeenkomst. Fantastisch om te zien hoe ons netwerk elk kwartaal groeit, zowel qua makelaars, maar ook qua partners. Mooie mensen die zowel zakelijk als persoonlijk echt verbinden en elkaar versterken.

Borrel

Speciale dank naar onze gasten en sprekers: Mark Askamp van funda, Marlous, Sabine en Valerie van Academie voor vastgoed, Dogan, Samir, Lisanne, Robert-Jan en Diana van Zibber, Cindy Rinkel van Realworks, Robert Tiessen en Bram van den Bersselaar van vidua en leadpartner Maurits. En natuurlijk Frans Kofflard, Laura Griffioen, Ermelinda Brouwer, Rogier Mostert en Murola.

Ook aansluiten als makelaar bij VanHuyse?

Heb je ook interesse om je aan te sluiten bij VanHuyse? Neem dan contact met ons op om jouw ambities en wensen te verkennen en om de mogelijkheden te bespreken om je aan te sluiten als VanHuyse-makelaar.

 

Over de auteur Redactie VanHuyse
Redactie VanHuyse
De redactie van VanHuyse publiceert regelmatig updates met essentiële kennis en inspiratie om je te helpen groeien en excelleren in jouw carrière als zelfstandig makelaar.