Terugblik VanHuyse Special: haal alles uit je leads

Leads makelaars
Home » Kennisbank » Terugblik VanHuyse Special: haal alles uit je leads

Kennis delen staat centraal bij VanHuyse. Daarom zijn we gestart met een reeks specials voor onze makelaars. Elke special focust op een specifiek thema waarbij we diepgaand in gesprek gaan en ervaringen delen. De eerste special, geleid door toptrainer Frans Kofflard, was een groot succes.

Leads, leads, leads

Deze sessie draaide helemaal om leads – een vitaal onderdeel, aangezien elke lead een potentiële klant vertegenwoordigt. Wat hebben we besproken:

  • Wat zijn leads
  • Hoe kom je aan leads
  • Wat zijn goede leads
    Overzicht leadgeneratoren voor VanHuyse makelaars

 Overzicht leadgeneratoren

Frans heeft een waardevolle lijst samengesteld van essentiële leadgeneratoren voor makelaars die bij VanHuyse zijn aangesloten, inclusief details over kosten, tips, en vereiste inspanningen. We hebben dit overzicht grondig doorgenomen en ervaringen en inzichten gedeeld.

Leads uitwisselen binnen het VanHuyse-netwerk

Een unieke sterkte van VanHuyse is het uitgebreide netwerk van makelaars. Er is altijd een makelaar in Nederland die zowel particuliere als zakelijke klanten kan bijstaan. Door actief leads met elkaar te delen, versterken we elkaar.

Klanten willen...

De kracht van partners

Het partnernetwerk van VanHuyse levert ook waardevolle leads op. Bovendien biedt het partnerschappen onze makelaars kansen om meerwaarde te creëren voor hun klanten, niet alleen tijdens de transactie maar ook daarvoor en daarna.

VanHuyse Academie

Toegang tot de VanHuyse Academie is exclusief voor onze makelaars. Deze online leeromgeving staat bol van de gedeelde kennis.

 

Als VanHuyse-agent ben ik voortdurend op zoek naar manieren om mijn dienstverlening en klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. De toegang tot de exclusieve sessies en de academie die VanHuyse biedt, speelt een onmisbare rol in mijn professionele ontwikkeling. Door deel te nemen aan deze sessies heb ik niet alleen mijn kennis van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt aanzienlijk uitgebreid, maar ook waardevolle inzichten en technieken geleerd die ik direct in mijn werk kan toepassen. Het delen van kennis en ervaringen met collega’s uit het landelijke netwerk van makelaars heeft mij bovendien nieuwe perspectieven en ideeën gebracht, die mij helpen om mijn klanten nog beter van dienst te zijn.

Bianca Bos
Agent VanHuyse regio Maarssen

 

Toekomstige specials

We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst vol inzichten. De volgende special, “Hoe maak je van een lead een opdracht“, staat al gepland.

Interesse in de Specials en de VanHuyse Academie?

Ben je een zelfstandige makelaar of aspireer je dit te worden en heb je interesse om een special bij te wonen? Sluit je aan bij VanHuyse voor exclusieve toegang tot onze specials en de academie. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kun je kennis uitwisselen binnen ons landelijk netwerk van makelaars. Samen staan we sterk!

Voor meer informatie, neem contact op met Oldrik voor een (online) kennismakingsgesprek.

 

Over de auteur Redactie VanHuyse
Redactie VanHuyse
De redactie van VanHuyse publiceert regelmatig updates met essentiële kennis en inspiratie om je te helpen groeien en excelleren in jouw carrière als zelfstandig makelaar.