VanHuyse Marktanalyse Wonen Q2-2023 beschikbaar

Makelaar data woningmarkt
Home » Kennisbank » VanHuyse Marktanalyse Wonen Q2-2023 beschikbaar

VanHuyse analyseert continu de woningmarktcijfers van Nederland. Dit doen wij zowel voor de bestaande bouw als voor nieuwbouw, zodat er een totaalbeeld ontstaat van de woningmarkt. Deze gegevens delen we direct met onze makelaars en stellen we periodiek ook beschikbaar voor iedereen die het interessant vindt. Wil je ook over de laatste inzichten beschikken? Download dan De VanHuyse Marktanalyse over het tweede kwartaal van 2023.

Altijd inzicht in de meest actuele cijfers

Makelaars die over de juiste data beschikken, kunnen betere analyses maken en de beste adviezen geven. Alle makelaars die bij VanHuyse zijn aangesloten, beschikken over de meest actuele data over de woningmarkt. Ook krijgen ze toegang tot alle relevante marktinformatie van de NVM en toegang tot diverse Brainbay applicaties, zoals:

  • Inverkoopname-tool: bepaal de beste verkoopstrategie.
  • Aankoop-tool: bepaal de beste aankoopstrategie.
  • Wonen Prijsontwikkeling: de prijs van een woning doorrekenen naar het huidige niveau.
  • en nog veel meer.

Met deze kennis en tools maken onze makelaar direct het verschil, halen ze meer opdrachten binnen en kunnen ze hun opdrachtgevers beter adviseren.

Heb je ook interesse om je aan te sluiten bij VanHuyse, zodat je ook altijd over de meest actuele data beschikt? Plan dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

 

Over de auteur Redactie VanHuyse
Redactie VanHuyse
De redactie van VanHuyse publiceert regelmatig updates met essentiële kennis en inspiratie om je te helpen groeien en excelleren in jouw carrière als zelfstandig makelaar.