VanHuyse verzorgt verkoop van appartementencomplex De Boezem

Verkoop Boezemweg
Home » Kennisbank » VanHuyse verzorgt verkoop van appartementencomplex De Boezem

VanHuyse heeft de opdracht gekregen om de verkoop van het appartementencomplex De Boezem in het centrum van Rotterdam te verzorgen. Het gaat om 80 hoogwaardige appartementen.

De Boezem is ontwikkeld door B-Right Urban Living, onderdeel van Mosaic World en bestaat uit 80 appartementen variërend van 60 tot 130 m² met energielabel A++. De appartementen worden momenteel verhuurd in het hogere prijssegment. VanHuyse zal de verkoop van de appartementen en bijbehorende parkeerplaatsen op zich nemen, waarbij ze hun lokale expertise en landelijke netwerk optimaal zullen benutten.

Reden verkoop

De invoering van de Wet Betaalbare Huur heeft Mosaic World ertoe gebracht hun volledige woningportefeuille te herzien. Uit deze herziening bleek dat het niet langer rendabel was om De Boezem te exploiteren, wat leidde tot het besluit om dit complex te verkopen.

Foto: Oldrik Beelen van VanHuyse voor De Boezem in Rotterdam

Over de auteur Redactie VanHuyse
Redactie VanHuyse
De redactie van VanHuyse publiceert regelmatig updates met essentiële kennis en inspiratie om je te helpen groeien en excelleren in jouw carrière als zelfstandig makelaar.